Міжнародний благодійний фонд Олександра Андріюка

Жителі Клесівської ОТГ отримали допомогу від Фонду більше ніж на 58 тис.грн

Волонтеры привезли помощь жителям пгт КлёсовАлександр Андриюк передает гуманитарную помощь директору Чудельской специальной школе-интернат №2Александр Андриюк передает гуманитарную помощь Дошкольному учебному заведению №2 "Ясочка"

Економічні реформи Уряду, ріст цін комуналку та інфляція в 11% відчутно вплинули на добробут українців. За даними ООН, 9% населення України потребує гуманітарної допомоги.

 

У зв'язку з цим Директор Міжнародного благодійного фонду Олександра Андріюка (далі МБФ) спільно з Головою Київського благодійного фонду "Фудбенд" Володимиром Івановим, в рамках програми адресної допомоги організували благодійну акцію до Різдва Христового. Це була перша масштабна акція МБФ Олександра Андріюка. За два тижні було зібрано матеріальні цінності, основну частину яких склали продукти харчування.

 

"Завдяки підтримці Володимира Віталійовича Іванова, з Києва нам оперативно передали товари побутової хімії і продукти харчування загальною вартість 58 861 грн., - розповідає Директор МБФ Олександр Андріюк, - на місці було прийнято рішення розділити всю гуманітарну допомогу на дві частини. Перша була передана комунальним закладам і садочкам Сарненського району, а друга - нужденним жителям смт Клесів."

 

Напередодні Різдва волонтери МБФ Олександра Андріюка роздали продуктові набори понад 350 сім'ям, які потребували підтримки та турботи. Допомогу надавали багатодітним родинам, інвалідам, учасникам Великої Вітчизняної війни та переселенцям.

 

У свою чергу, комунальним закладам Клесівської ОТГ було передано побутову хімію на суму понад 12 тис.грн. Гуманітарну допомогу від МБФ Олександра Андріюка отримали п'ять дитячих садків і стільки ж комунальних закладів, серед яких:

  • Чудельська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат №1 І-ІІ ступеня
  • Чудельська спеціалізована школа-інтернат №2 І-ІІ ступеня
  • Страшівська протитуберкульозна лікарня
  • Клесівська лікарня
  • Дошкільний навчальний заклад №2 "Ясочка" смт Клесів
  • Дошкільний навчальний заклад №3 "Веселка" смт Клесів
  • Дошкільний навчальний заклад №6 "Малятко" смт Клесів 

 

Зауважимо, вся продукція, яка передавалася людям та закладам, відповідає чинним та території України стандартам, санітарним та епідеміологічним нормам і підтверджена відповідними документами.